Besedna Artilerija

Naročilo knjige Nejca Krevsa, Besedna artilerija, izdano pri KUD Apokalipsa, s sedežem na Ulica Lili Novy 25, 1000 Ljubljana, elektronski naslov apokalipsa@t-2.net, kontaktna številka 031/689-088, pomeni nakup knjige. 

DOSTAVA

DOSTAVA: Možna je dostava preko Pošte Slovenije ali osebni prevzem. V kolikor izberete možnost osebnega prevzema, nas o tem prosim obvestite na telefonsko številko 031/689-088. Pridržujemo si pravico do zamude pri dobavi, če se uradni izid knjige prestavi ali če izdelek ne bo pravočasno prispel na sedež uredništva.

PLAČILO

PLAČILO: Plačilo je možno preko predračuna, ki bo, ob uspešni oddaji naročila, posredovan na vaš elektronski naslov (glej: elektronski naslov plačnika). Naročilo mora biti plačano v roku treh dni (72 ur) od prejetja predračuna, drugače bo vaše naročilo preklicano. Cena naročila znaša devetnajst (19) evrov, strošek poštnine v ceno ni vključen. V primeru težav s plačilom, nas o tem prosim obvestite na elektronski naslov apokalipsa@t-2.net.

NASLOV ZA DOSTAVO

NASLOV ZA DOSTAVO: Preglejte, če je zapisan naslov za dostavo pravilen. V primeru spremembe naslova za dostavo nas o tem obvestite na elektronski naslov apokalipsa@t-2.net ali na telefonsko številko 031/689-088.

PREKLIC

PREKLIC: Če ste naročilo že plačali in ga želite preklicati, nas o tem obvestite na elektronski naslov apokalipsa@t-2.net. V primeru, da ste preklic opravili pred oddajo pošiljke, se zavezujemo k vračilu plačila na vaš bančni račun najkasneje v tridesetih dneh. V primeru vračanja izdelka, morate izdelek vrniti nepoškodovan in v enaki količini na sedež KUD Apokalipsa, na vaše stroške – v primeru, da je vrnjen izdelek neokrnjen, se zavezujemo k vračilu plačila na vaš bančni račun najkasneje v tridesetih dneh.

Za dodatna vprašanja ali informacije, smo vam na voljo na elektronskem naslovu apokalipsa@t-2.net.

Vsa prejeta naročila bodo obdelana v najhitrejšem možnem času, predvidoma pa je to tekom uradnih ur pisarne (vsak ponedeljek med 12. in 16. uro).

Podani osebni podatki bodo varovani in uporabljeni izključno v namen logistične organizacije za naročilo Besedne artilerije avtorja Nejca Krevsa.